Träning 2021

Utomhussäsongen 2021 börjar med skjutningar på tisdagar och torsdagar vecka 14. När nybörjarkursen har börjat (efter tisdag 11 maj) kommer tisdagstiderna att vara reserverade för deras träning.

På grund av Corona-restriktioner kan vi bara använda var tredje skjutplats på skjutbanan, så det får bara plats 8 skyttar samtidigt.

Förtydligande deltagarlista och gudserier:

Eftersom vi har så få användbara skjutplatser på skjutbanan, kommer det kanske inte alltid att finnas någon där som kan ta hand om deltagarlistan eller verifiera guldserier. Så länge som Corona-restriktionerna gäller gör vi så här med deltagarlistor och guldserier.

Man skriver upp deltagande och guldserier på deltagarlistorna som vanligt, men efter varje skjutning ska man ta kort på deltagarlistan och skicka till sekreteraren (med mail till tysslinge.sk@tysslinge-skytteklubb.nu eller som SMS till 070-7347013).

Guldserierna ska skjutas på klubbens organiserade träningar (tisdagar, torsdagar och lördagar) eller på tävling. De kan verifieras av en styrelsemedlem eller av en av styrelsen utsedd skjutledare. Om ingen behörig guldserieverifierare är närvarande ska man ta ett kort på tavlan och skicka till sekreteraren. Om det finns en behörig guldserieverifierare närvarande ska denne verifiera guldserien som vanligt.

-Örebro IPSC lånar skjutbanan på söndagar jämna veckor under
utesäsongen.

Ett förtydligande om guldserier:
Guldserier får signeras av medlem i styrelsen eller av styrelsen
utsedd skjutledare.


Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentar

    Kategorier